Skip to content

About.me: Besplatni veb sajt i internet portfolio

Postoje mnogobrojne internet platforme uz pomoć kojih možete da napravite besplatni lični veb sajt, ali vam neće sve pružiti jednaku bezbednost, kvalitet i profesionalnost. Ako ste u potrazi za nečim brzim i jednostavnim za upotrebu, a ujedno i pouzdanim, About.me bi mogao da bude vaš pravi izbor!

Šta je About.me?

About.me je jednostavna internet platforma koja vam omogućava da kreirate vašu ličnu stranicu na kojoj se možete najbolje predstaviti i otkriti svetu šta radite, ali i ostvariti značajne kontakte. Na svojoj stranici možete postaviti fotografiju i napisati biografiju odnosno dobar CV. Takođe, About.me vam pruža mogućnost da integrišete sve vaše društvene kanale na jednom mestu (lični sajt/blog, Facebook, Twitter, Google plus i sl). Prednost ove stranice predstavlja profil na kome se nalaze linkovi svih vaših veza, a posetioci na jednom mestu mogu da pronađu sve što ih zanima.

About.me_besplatni_veb_sajt_i_internet_portfolio_1

About.me je jednostavan za korišćenje, a sa druge strane pruža moderan i kvalitetan dizajn. Na ovoj stranici mozete podesiti sliku profila i pozadine, biografiju, osnovne podatke (koje vi odaberete da podelite) i kao što sam već napomenula, linkove na društvenim mrežama/sajtovima. About.me je besplatan i jednostavan sajt za podešavanje i ne zahteva nikakve tehničke veštine.

Pročitajte više: Online zarada na Fiveru- Šta je sve moguće za 5 dolara?

Pored toga, About.me poseduje i analitiku preko koje ćete moći da pratite statistiku posete vaše stranice- koliko ljudi poseti vaš profil, odakle su došli i šta rade na vašoj stranici.

Zašto treba da imam About.me stranicu?

Dobro kreiran About.me može biti vaša karta za poslovni uspeh! Ako ste vlasnik preduzeća a nemate sajt možete da uputite kolege i klijente da posete vašu ličnu About.me stranicu kako bi mogli da saznaju više o vama i vašem radu. Na taj način se možete povezati i ostvariti značajne poslovne kontakte.

About.me_besplatni_veb_sajt_i_internet_portfolio_2

About.me je takođe odličan za povezivanje u okviru same mreže. Možete nasumično pretraživati druge About.me profile i povezati se sa korisnicima sličnih interesovanja – što je dobar potencijalni medij za širenje vaših kontakata.

Pročitajte više: Virtuelno upravljanje ljudima- model poslovanja budućnosti

Ako se bavite poslom koji je vezan za internet- blogovanjem, veb marketingom, društvenim mrežama i sličnim IT poslovima, obratite pažnju na ovu internet platformu, jer ćete definitivno povećati svoj publicitet i ostvariti veliku prednost u odnosu na konkurenciju.

Primer mog About.me profila možete pogledati OVDE. 

[Total: 3    Average: 5/5]

One Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *