Skip to content

Ada Huja – Novo mesto za uživanje i odmor Beograđana

BEOGRAD- U poslednjih nekoliko godina, Ada Huja postaje sve privlačnije izletište za odmor Beograđana. Ugostiteljski objekti, staze za šetnju kraj Dunava i sportski tereni su samo deo ponude ovog mesta.

Ako se pitate šta to posebno ima Ada Huja i zašto ljudi vole da dolaze ovde, budite sigurni da je to- mir. Na ovom mestu ćete pronaći slobodan prostor za šetnju, trčanje ili korišćenje sprava za sport i rekreaciju. I sve to u prirodi!

Šetnja kraj Dunava...
Šetnja kraj Dunava…

Ada Huja poseduje brojne sadržaje koji su namenjeni da zadovolje želje i potrebe posetioca. U planu je da se uvedu još neki, ali i bez njih, Ada Huja, već sada ima sve što je potrebno!

PROČITAJTE VIŠE: Ada Huja – lepša strana Dunava

  • Ako dolazite na ovo mesto automobilom, nemojte da brinete jer ćete svoje vozilo moći da parkirate na velikom besplatnom parkingu.
  • Pored prostranog šetališta i trim staze, ponuda Ade Huje obuhvata i sportske sadržaje- rekreativne sprave i sportske terene (za fudbal, odbojku i košarku) koji su dostupni za sve posetioce.
    Košarkaški teren na Adi Huji.
    Košarkaški teren na Adi Huji.
  • Kafići sa pogledom na Dunav, imaju divne bašte koje su označene kao pet friendly, što znači da u njima možete da uživate zajedno sa svojim ljubimcem. U svakoj bašti se nalaze specijalno prilagođene sprave za zabavu mališana, tako da dok se vaše dete igra, vi možete uživati u ispijanju kafe. Važno je napomenuti da su cene pića sasvim pristojne.
  • Eko atelje na Adi Huji, oduševljava sve posetioce. Napravljen od blata, kamena i drveta, njegova svrha nije samo estetska, već i ekološka. U njemu se održavaju brojni edukativni i ekološki sadržaji.
  • Supernatural park je najpoznatiji po organizaciji Supernatural festivala, koji se održava svake godine u proleće. Pored datuma festivala, ovaj divan ekološki park možete posetiti tokom cele godine. Posebno su atraktivne brojne ekološke manifestacije koje se ovde proslavljaju. (Dan Dunava, Dan planete zemlje, isl.)

PROČITAJTE VIŠE: Supernatural festival: U korak sa prirodom

  • Na putu za Supernatural park se nalaze moderni teniski tereni ali i Kartodrom, odnosno karting staza, na kojoj možete isprobati ovaj ekstremni sport.

Pogledajte najlepše fotografije Ade Huje i uverite se zašto je ona novo omiljeno mesto Beograđana.

[Total: 8    Average: 4.3/5]

One Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *