Skip to content

Fiver: Šta je sve moguće za 5 dolara?

Želiš odličan biznis plan? Želiš da ti neko napiše pesmu? Ili možda da naučis španski? Treba ti ljubavni savet?

Jednostavno je. Dođi na Fiverr.

fiverr
Fiverr.com

Šta je Fiver?

Fiver je inovativan i nezavisan sajt za umrežavanje koji vam omogućava da kupite ili prodajete sve vrste usluga za 5 dolara. Za razliku od drugih sajtova koji zahtevaju da imate praktične veštine, najčešće u oblastima kao što su pisanje, veb dizajn ili kodiranje, na Fiveru možete ponuditi bilo koji vrstu usluge (gigs). Nema potrebe da pregovarate o ceni ili da se opterećujete oko upošljavanja prave osobe za neki dodatni posao. Ako ste malo preduzeće i potrebno je da se završi neki dodatni posao (kratkoročni rad) sa samo nekoliko klikova na Fiveru možete naći odlične i voljne radnike. Već na samom početku primetićete da postoji mnogo beskorisnih gluposti (npr. „Izlečiću tvoju bolest za 5 dolara“) ali ne dozvolite da vas to prevari. Na Fiveru postoje i veoma talentovani ljudi (dizajneri, programeri, video urednici) koji će prodati svoje veštine u zamenu za novac.

Trenutno postoji 12 kategorija usluga koje se nude na sajtu: grafika i dizajn, online marketing, pisanje i prevod, video i animacija, muzika i zvuk, programiranje i tehnika, reklamiranje, poslovne usluge, lifestyle, zabava, pokloni, i drugi. Na početku je najvažnije da pronađete gig sa brzim vremenom obrta i dosta pozitivnih mišljenja.

Zbog jedinstvenih mogućnosti koje nudi Fiver ova globalna tržišna mreža je postala zarazna. Oni se čak nalaze i na Wall Street Journal-u, NBC, CNN, Fox News i skoro svim internet blogovima.

[Total: 4    Average: 4.3/5]

2 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *