Skip to content

O meni

Od naizgled običnog bloga posvećenom raznim tematikama, nakon godina rada, istraživanja sebe i sveta koji me okružuje, kao i hodanja putem kojim me je vodilo novinarstvo, danas pred sobom imam virtuelno parče sebe.

Mnoga izveštavanja i ispitivanja koja se odnose na članke i intervjue, samo su deo svih misli, situacija, događaja i ljudi koji su, u manjoj ili većoj meri, uticali na mene.

Kao novinar, obožavam da pratim najnovija dešavanja iz sveta kulture i umetnosti koji su možda najbliži meni, i svakako najviše me insprišu u radu.
Ekološke teme, putovanja i određene socijalne tematike su takođe isprepletani na ovom blogu koji vas, sigurna sam, može dovesti do mnogih informacija i određenih zaključaka, a možda i navesti na razmišljanje.

S obzirom da volim da razmenjujem mišljenja, rado odgovaram na svaki pristigli komentar, čak i kada je reč o sugestijama i kritikama. Upravo zato vas pozivam da se uključite u blogersku zajednicu, te shodno tome pošaljete komentar, u kome možete izraziti vaše mišljenje.

Čitamo se i dalje.

Stay tuned! 🙂 

#kristinamilosev

Želite da me kontaktirate? Kliknite OVDE

 

Be First to Comment

    Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *